Praktische informatie

Maak een afspraak

Wil je meer praktische informatie of een afspraak maken? Neem dan gerust contact met mij op. Het makkelijkst is om het formulier op de website in te vullen of een e-mail te sturen te sturen naar: ike@destina.nu. Lees ook mijn voorstelpagina om mij beter te leren kennen.

Je kunt mij ook bellen en eventueel een voicemailbericht achterlaten. Ik ben ook via WhatsApp te bereiken, maar laat dan wel even je naam achter. Telefoon: 06-11764644

Wil je een gemaakte afspraak wijzigen of annuleren, dan kan dat altijd, maar wel minimaal 24 uur van tevoren, anders worden de kosten van de afspraak in rekening gebracht.

Tarieven

Mijn therapie start met een online kennismakingsgesprek van 30 minuten. Op basis van de ervaring die je in dit gesprek opdoet, besluit je of je met mij verder wilt gaan. 

Voor therapie gesprekken reken ik € 90,00 per uur. Ik ben vrijgesteld van BTW tenzij het relatietherapie betreft.

Mocht je inkomen ontoereikend zijn voor bovenstaande tarieven, geef dat dan bij onze eerste kennismaking aan. Samen zoeken we naar een oplossing.

Facturatie

Na het einde van de maand ontvang je een factuur via de mail. Op de factuur staat een klant- en factuurnummer. De betalingstermijn is 14 dagen.

Vergoeding

Soms is vergoeding vanuit een PGB mogelijk. Hiervoor neem je zelf contract op met de gemeente waar je woonachtig bent. PerSaldo helpt mensen bij het aanvragen van een PGB. Hoe vraag ik PGB aan? Wanneer je hulp zoekt voor een kind tot 18 jaar is het voor de gemeente belangrijk dat ik SKJ geregistreerd ben en een AGB-code heb als aanbieder van maatschappelijke ondersteuning en aanbieder jeugdzorg als psychologisch zorgverlener.

AGB-Code H. Smits van der Wilt als psychologisch zorgverlener: 94107475

AGB-Code onderneming als psychologisch zorgverlener: 94065694

SKJ registratienummer: 100009320

Ik ben geregistreerd als therapeut bij de Nvagt en de NFG en er is gedeeltelijke vergoeding mogelijk via de zorgverzekering. De therapie vanuit Praktijk Destina valt onder de zorgsoort: Overige therapeuten en Complementaire en Aanvullende zorg. Meer informatie over vergoedingen vindt u hier: informatie vergoedingen NFG en informatie vergoedingen Nvagt.

AGB-Code H Smits van der Wilt als therapeut: 90109246

AGB-Code onderneming: 90068250

Inschrijving Kamer van Koophandel nummer: 70976929

Locatie

Mijn praktijk is gevestigd aan de:

Brahmsstraat 14
2807 SN Gouda

(Gratis parkeren in de straat, 5 minuten lopen vanaf het NS-Station Gouda Goverwelle)