Contact formulier

Je kan contact opnemen via onderstaand formulier. Ik reageer binnen twee werkdagen. Wanneer je voorkeur hebt voor bellen mag je via het formulier vragen om een terugbelverzoek. Dan kan ik op een moment dat ik geen gesprekken heb jou bellen. 

Op het moment heb ik een wachtlijst. Praktisch houdt dit voor jou in dat je mogelijk zes tot twaalf weken moet wachten voordat een gesprek gepland kan worden. Rond vakanties is dit langer. Ik werk met volwassenen en jongeren vanaf 15 jaar.

Mijn praktijk is gevestigd aan de: Brahmsstraat 14; 2807 SN Gouda. 

Vul hier je gegevens in

Ike Smits - Geregistreerd gestalt therapeut

Ike is geregistreerd en heeft AGB code’s die gebruikt kunnen worden om de zorgkosten te declareren. Veel cliënten komen binnen met PGB en krijgen therapie vergoed vanuit de jeugdwet. Meer informatie…

Hoogbegaafd en trauma

Hoogbegaafden hebben ook te maken met trauma. In december volgde ik de masterclass “Trauma & gehechtheid: de taal van het lichaam” bij Linda Riemsdijk.  Veel

Read More »
Hoogbegaafd en niet gehandicapt

Ik heb geen handicap

Dit blog van Anika Smits gaat over haar uitspraak dat zij niet gehandicapt is. Zij is sensitief, getalenteerd. Zij is anders, niet gehandicapt.

Read More »